5 fördelar med att låta din hund bära klövjeväska

5 fördelar med att låta din hund bära klövjeväska

Har din hund en Klövjeväska? Inte? Då kan du och din hund ha missat något av det mest användbara bland all hundutrustning. En Klövjeväska kan göra din fyrbenta pälskling både friskare och lyckligare. Den kan också göra dina dagliga promenader eller helgutflykter till en mer givande upplevelse!

Här är 5 fördelar med att låta din hund bära klövjeväska!


1. Det är ett bra träningspass och kan hjälpa din hund att bygga muskler.


Hundar får tillräckligt med motion av att springa och gå på promenader, men precis för oss människor finns det fördelar med varierad träning. Att bära en klövjeväska hjälper din hund att bygga en stark och sund kropp, vilket leder till ett längre och hälsosammare liv.


2. Hundar gillar att jobba.

Tro det eller ej, de flesta hundar gillar att ha jobba. En klövjeväska hjälpa till att ge din hund ett syfte. När hunden bär sin packning vet de att de hjälper till på ett konkret sätt, så att de i allmänhet uppför sig bättre och känner sig lyckligare.


3. Det hjälper hunden att fokusera.


Är din hund lätt distraherad eller har mycket jaktinstinkt? Att bära en klövjeväska sätter hunden i arbetsläge vilket förhoppningsvis leder till att de blir mindre distraherade.4. Det kan vara till hjälp för dig att hunden bär sina egna saker.


Om du är på en långpromenad eller ute och vandrar är chansen stor att du har en hel del saker att bära. Hunden kan lätta på bördan genom att ta några av sina egna saker i väskan. Använd väskan och låt hunden bära sina egna bajspåsar, sin leksak, ett liggunderlag eller varför inte ett extra koppel.

5. Din hund kommer att sova bra, och du också!


En trevlig lång promenad med klövjeväskan ger din hund ett bra träningspass. Mer än troligt kommer han eller hon att somna gott i bilen på vägen hem och dessutom sova gott den kommande natten. Du kan vara lugn när du vet att din hund fått mycket friskluft och stärkande motion.


x