Våra ambassadörer

 

Emma och Jolle

Jag heter Emma Andersson, är 22 år gammal och bor i Skinnskatteberg tillsammans med min sambo Anton och vår 2-åriga tollarhane Jolle. 
Mina stora intressen är jakt och hundsport. Jag jobbar på ett akutdjursjukhus i Kumla och det är ett jobb jag drömt om sedan jag var liten.
När jag inte är på jobbet ägnar jag min fritid i skogen med hundträning och jakt tillsammans med min lilla familj. 
Skulle beskriva mig själv som en målinriktad tjej med en enorm envishet och jag ger mig inte i första taget men andra skulle nog se mig som en lugn och försiktig person, till en början. Mitt främsta mål med Jolle är att starta tollingjaktprov och ta oss upp i klasserna men också att få använda honom på praktiska jakter i framtiden.
Jolles bästa partytrick!
Måste dela med mig utav Jolles bästa Partytricks, speciellt när man äter eller om det är något kan gärna vill ha. Då gör man hela registret av tricks han har lärt sig, allt ifrån snurra, ligga, buga till att morra och backa. Han brukar även hämta allt ifrån strumpor till gardinen när man tigger. Då kan man inte låta bli att få sig ett gott skratt.

Mari och Gjippie

Mitt namn är Mari. Jag började med hund i tonåren och intresset låg då på utställning och med min första boxer (-99) ökade intresset för lydnad och bruksspår. Hon gick sedan vidare till tjänstehund (väktarhund). I samband med det kom jag även i kontakt med IGP som numera är "min" sport.

Här hemma finns i dagsläget 4 hundar, varav 2 valpar som är i början av sin karriär.
Holländartiken Team Golden Stars Gambling Gjippie 7mån som tränas mot IGP
Swede For Speed Adina 'Lily' som förhoppningsvis är min framtida avelstik, som min dotter tränar lite på hobbynivå.

Jag tävlar främst inom IGP & utställning,men är även hundförare hos Missing People Värmland.
Har tidigare tävlat en hel del bruks & lydnad och har placeringar på ras-SM, viltspårschampions och flera BIR, BIS-placeringar genom åren med hund.
Gjippies bästa partytrick!
Tricks är inte hennes starkaste sida, hon bjuder på så fantastiskt många egna initiativ i vardagen som jag skrattar gott åt istället!

Här kan du följa Mari och Gjippies äventyr (instagram)!

Mari driver även en kennel som du kan följa här!

x