Om oss

 

 

Sporthound.se är ett familjedrivet företag som erbjuder dig och din hund allt inom hundsport. Målet är att oavsett hur ni tycker om att aktivera er ska det alltid finnas något här som passar dig och din hund. Vi tillhandahåller utrusning på alla nivåer, från nybörjare till proffs.

För att erbjuda er det bästa inom hundsport har vi samlat specialisterna, ofta mindre producenter som är experter inom just sitt specifika område. På det sättet har vi tillgång till en stor kunskapsbank. Vi levererar noga utvalda produkter som har mycket omsorg bakom sig i såväl design som funktion och utförande. 

Jonatan

Det bästa med Sporthound.se är att jag får kombinera mitt intresse för hundar med engagemanget för affärer. Den roligaste hundaktiviteten för tillfället är Nosework som passar utmärkt även för vår äldre hund.

 "Jonatan är verkligen kundens bästa vän med en otrolig lyhördhet och förmåga att alltid hitta en lösning som gör alla nöjda" - Filippa

Filippa

Det jag älskar med Sporthound.se är att det verkligen finns något för alla. Min förhoppning är att företaget ska inspirera hundägare att prova nya saker med sina fyrbenta vänner. Själv tycker jag att agility är allra roligast just nu men jag ser fram emot att utforska de lite ovanligare aktiviteterna så som Flyball.

"Filippa är en hejare på marknadsföring och sälj. Hon ser till att alla våra produkter är relevanta för dig och din hund. Var inte förvånade om ni ser henne på en tävling nära dig!" - Jonatan

Messi och Essa

Voff! Voff! Voff!

 

Ambassadörer Emma och Jolle

Jag heter Emma Andersson, är 22 år gammal och bor i Skinnskatteberg tillsammans med min sambo Anton och vår 2 åriga tollarhane Jolle. 
Mitt stora intresse är jakt och hundsporten. Jag jobbar på ett akutdjursjukhus i Kumla och det är ett jobb jag drömt om sedan jag var liten. När jag inte är på jobbet ägnar jag min fritid i skogen med hundträning och jakt tillsammans med min lilla familj.  Skulle beskriva mig själv som en målinriktad tjej med en enorm envishet och jag ger mig inte i första taget men andra skulle nog se mig som en lugn och försiktig person, till en början. Mitt främsta mål med Jolle är att starta tollingjaktprov och ta oss upp i klasserna men också att få använda honom på praktiska jakter i framtiden.
 

Jolles bästa partytrick!

Måste dela med mig utav Jolles bästa Partytricks, speciellt när man äter eller om det är något kan gärna vill ha. Då gör man hela registret av tricks han har lärt sig, allt ifrån snurra, ligga, buga till att morra och backa. Han brukar även hämta allt ifrån strumpor till gardinen när man tigger. Då kan man inte låta bli att få sig ett gott skratt

 

 

x