Sporthounds grundare

 

 

Sporthound.se är ett familjedrivet företag som erbjuder dig och din hund allt inom hundsport. Målet är att oavsett hur ni tycker om att aktivera er ska det alltid finnas något här som passar dig och din hund. Vi tillhandahåller utrusning på alla nivåer, från nybörjare till proffs.

För att erbjuda er det bästa inom hundsport har vi samlat specialisterna, ofta mindre producenter som är experter inom just sitt specifika område. På det sättet har vi tillgång till en stor kunskapsbank. Vi levererar noga utvalda produkter som har mycket omsorg bakom sig i såväl design som funktion och utförande. 

Jonatan

Det bästa med Sporthound.se är att jag får kombinera mitt intresse för hundar med engagemanget för affärer. Den roligaste hundaktiviteten för tillfället är Nosework som passar utmärkt även för vår äldre hund.

 "Jonatan är verkligen kundens bästa vän med en otrolig lyhördhet och förmåga att alltid hitta en lösning som gör alla nöjda" - Filippa

Filippa

Det jag älskar med Sporthound.se är att det verkligen finns något för alla. Min förhoppning är att företaget ska inspirera hundägare att prova nya saker med sina fyrbenta vänner. Själv tycker jag att apportering är grymt kul. Jag har så otroligt stora förhoppningar att alla nya kontakter vi får äran att skapa kommer att bestå livet ut!

"Filippa är en hejare på marknadsföring och sälj. Hon ser till att alla våra produkter är relevanta för dig och din hund. Var inte förvånade om ni ser henne på en tävling nära dig!" - Jonatan

Messi och Essa

Voff! Voff! Voff!

 

 

x